Transport

Comanda mínima

-Per poder-vos enviar la vostra comanda, aquesta ha de ser d'un mínim de 20,00€

-La despesa de producte refrigerat ha de ser d'un mínim de 40,00€

Despeses enviament generals

-Les despeses d'enviament generals, les veureu reflexades al final de la compra, quan indiqueu la vostra localitat (on voleu rebre la comanda).

 L'import és:

 Girona ciutat, Salt, Sarrià de Ter, (4,00€)

 Resta de la província de Girona, (5,00€)

 Resta de Catalunya, (6,00€)

 Espanya peninsular, (9,00€)

Repartiment a Girona ciutat, Salt i Sarrià de Ter

-Podeu rebre la vostra comanda a partir de 24 hores, després de fer-la.

-Ens podeu indicar, en finalitzar la compra, a l'apartat d'observacions, l'horari preferent d'entrega (amb 2 hores de marge)

-Entre les 10:00h-13:00h i entre les 16:00h-19:00h.

-Cost: 4,00€.

-Si l'entrega és per la tarda, i hi ha producte de nevera, us retornarem els 6,50€ de Transport en Fred.

-Si voleu fer la compra a la botiga física, també us la podem fer portar al vostre domicili, amb les mateixes condicions econòmiques descrites a l'apartat de Despeses enviament generals.

Recollida de comandes a la botiga física

-Si feu la recollida de la vostra comanda a la botiga física (carrer Barcelona, 124, local 3), NO es cobrarà transport de cap mena. Estarà preparada en 24 hores.

Transport en fred

-El transport en fred de producte de nevera, té un recàrreg de 6,50€, i surt l'import de manera automàtica en finalitzar la compra.

-Els productes que oferim a la botiga on-line i que els cal transport en fred, estan senyalitzats amb un asterisc (*).

-A observacions (en finalitzar la compra), ens podeu indicar l'horari preferent d'entrega (de 9:00h a les 18:00h - amb 2 hores de marge).

Entrega comandes pel dissabte matí

-Si l'entrega de la vostra comanda ha de ser el dissabte al matí, abans de finalitzar la compra, heu de continuar dins la botiga i buscar la família de Transport. Heu de fer una compra de Transport en Dissabte (1 unitat). Podreu veure que té un recàrreg de 6,50€. Aleshores podreu acabar la compra i formalitzar-la.

Transport ordinari gratuit

-Si la vostra comanda és superior a 90,00€, NO es cobrarà transport ordinari. (Les entregues en Dissabte i Transport en fred, SI que es cobraran)

Entrega de les comandes general

-Després de rebre la vostra comanda, la mateixa serà tramitada i us arribarà en 2-3 dies laborables.

-Si el pagament de la vostra comanda és per transferència bancària, esperarem a rebre el justificant bancari de la mateixa, per a tramitar l'enviament al vostre domicili. Si es mitjançant targeta de crèdit, es tramitarà de seguida la comanda.

-Donat el cas, que l'import de la compra sigués inferior al de la comanda, es tornaria la diferència d'import.

-Si el transportista no us troba a l'hora de fer l'entrega, us trucaran o us deixaran una nota, per a concertar de nou l'entrega de la vostra comanda.

Transportistes

-Els transportistes ó repartidors, són empreses externes a Biohorta Girona.

-Qualsevol reclamació, s'ha de fer per mail a:  clients@biohorta.cat  , indicant totes les vostres dades, el què ha passat, i si és el cas, adjuntar fotografies del producte malmès,     abans no passin 24 hores del moment de rebre la vostra comanda. Si algun paquet arriba obert o amb condicions incorrectes, ho heu d'anotar a la còpia en paper que es queda el  transportista.