Purchase Conditions and Privacy Policy

Condicions d'Us i Política de Privacitat

La present pàgina web i el nom de domini BIOHORTA.CAT són titularitat de l'empresa BIOHORTA GIRONA BOTIGA ECOLÒGICA, S.L. (referida en endavant com a BIOHORTA GIRONA).

En compliment de l'article 10 de la Ley 34/2002, de 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSI) s'exposen les dades del titular:

BIOHORTA GIRONA BOTIGA ECOLÒGICA, S.L.

CIF: B55165716

Domicili:   Carrer Barcelona 124, local 3

                   17005 Girona (Girona)

Tel. +34 972 91 22 22

E-mail: biohorta@biohorta.cat

El fet d'accedir i participar en aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació de les seves condicions d'us i política de privacitat.


CONDICIONS DE COMPRA

Informació a l'hora de rebre la comanda

L'entrega de la comanda, no es pot garantir al 100% pel què fa al contingut dels seus productes. S'ha de recordar que es tracta de producte orgànic i per tant si es detecta abans de sortir, que està malmès, trencat o simplement que no ha arribat, no es podrà servir.

Evidentment, no es cobrarà o s'abonarà al Client, el producte que no s'ha lliurat a la comanda realitzada.

Llistat de preus

Biohorta Girona garanteix el preu des del moment que es fa la compra, sense tenir en compte el moment de l'entrega. Tots els preus indicats a la botiga on line, són en Euros i inclouen l'IVA.

Els preus indicats a la botiga on line seran els vigents. En els productes que el preu vingui donat pel pes, s'indicarà el preu per kg.

Biohorta Girona es reserva el dret a modificar en qualsevol moment i sense previ avís, el pvp dels productes, així com desactivar o cancel•lar la seva venda de forma temporal o definitiva


 

Mètodes de pagament

 

Podràs pagar les compres mitjançant:

 • Targeta VISA o Mastercard, a través de la passarel•la de pagament de 'La Caixa'.

 • Quan Biohorta Girona rebi el justificant de la transferència bancària, al compte que s'indicarà al Client, es tramitarà la comanda.

Sistemes de pagament

El Cyberpac és una passarel•la de pagament de comerç electrònic. Cada vegada és major el nombre de transaccions comercials que es realitzen a través d'Internet gràcies a la implantació de mesures de seguretat que atorguen confiança tant als compradors com als venedors.

En l'àmbit del comerç electrònic amb targeta, el conjunt de les entitats bancàries juntament amb Visa i Mastercard han desenvolupat i implementat el mecanisme 3DSecure per a les diferents marques com a mesura antifrau.

Aquest mecanisme consisteix en què l'entitat emissora realitza una autenticació del titular de la targeta, recolzant així la transacció i eliminant el risc de frau al comerç.

Amb aquest sistema, el comerç tindrà la seguretat que el comprador és el legítim titular de la targeta i la compra no és fraudulenta.

 

Despeses d'enviament

Cliqueu a la pestanya de Transport, per veure quines són les despeses d'enviament.

 

Producte refrigerat

Quan el Client realitzi la compra de producte refrigerat (mínim 40€), ha de saber que hi ha un cost de transport afegit de 6,50€.

Compra màxima

Quan el Client realitzi la compra, comprovarà que hi ha productes (convenienment senyalitzats) dels quals podrà comprar-ne una quantitat limitada. Si desitja adquirir més quantitat d'aquell producte, s'incrementarà el preu del transport amb un suplement extra. Suplement de 0,50€/ut en els productes indicats

Lliurament de la comanda en Dissabte

Si el lliurament de la comanda ha d'ésser un dissabte, el transport tindrà un increment de 6,50€. Perquè quedi reflexat aquest increment, el Client ha d'anar a la família de Transports i fer una compra de Transport Dissabte (1 unitat)

Reclamació de producte

Els articles comprats a la botiga on line de Biohorta Girona (el producte s'ha malmès, trencat o qualsevol altre incident) podran ser retornats i reemborsats. Les reclamacions s'han de fer per mail a biohorta@biohorta.cat , abans de 24 hores, comptant des del moment que el client rep la comanda, i a més s'han d'adjuntar les fotografies necessàries que acreditin que el producte s'ha malmès, trencat o qualsevol altre incident.

Si falten paquets o estan en males condicions, s'ha de reflectir en el rebut que s'emporta el transportista i en el que es queda el Client, i també adjuntar còpia per mail.

Devolució

 • Està entre el termini de les 24h.

 • El producte continua exactament en l’estat en què es va lliurar (també l’embalatge, etiqueta, etc.)

 • Cal retornar el producte amb l’embalatge original o, en qualsevol cas, cal embalar-lo de manera que quedi protegit per tal d’assegurar que arriba en bon estat a Biohorta Girona.

 • Posar-se en contacte amb Biohorta Girona mitjançant les vies descrites a continuació per tal d’obrir la incidència i procedir amb la recollida:

  • Per mail: biohorta@biohorta.cat

  • Per telèfon: 972 91 22 22

 • Guardeu la còpia de la vostra comanda.

Un cop avaluada la incidència, es programarà la recollida i s’informarà al Client mitjançant correu electrònic de la data i hora. Biohorta Girona no es farà càrrec de les despeses de qualsevol altre procediment de devolució. Si el motiu de devolució és imputable a Biohorta Girona, és a dir, productes defectuosos, el producte no coincideix amb el demanat, i situacions similars les despeses de devolució són gratuïtes per el Client. Pel contrari, per qualsevol altre motiu, si el Client s’ha equivocat de producte, o situacions imputables al Client, Biohorta Girona no es farà càrrec de les despeses i serà el Client qui haurà d’abonar-les.

Es reemborsarà l’import del/s producte/s a retornar, en cap cas el de la comanda completa, i si escau, menys l’import de les despeses de devolució segons els casos explicats anteriorment.

Els productes d'alimentació en fresc o de curta durada, només es podran retornar en cas de no arribar al Client en les condicions correctes.

Biohorta Girona gestionarà l'ordre de devolució sota el mateix sistema que es va utilitzar per al pagament en un termini de 48h després que la comanda arribi Biohorta Girona. La devolució depèn de l’entitat emissora i podrà endarrerir-se fins a 7 dies per les targetes de dèbit i 30 dies per les targetes de crèdit.

Orígen fruita i verdura i altres productes

Depenent de la temporada, els Clients han de saber que l'origen principal de la fruita i la verdura que es ven a Biohorta Girona és de proximitat (Garrotxa, Gironès, Alt Empordà, Baix Emporda, La Selva, Lleida, Vallès, Baix Camp, Montsià, entre d'altres).

També tenim fruita i verdura, l'origen de la qual és de les Illes Canàries, Andalusia, País Valencià, País Vasc i Galícia.

La prioritat de Biohorta Girona, és la proximitat dels productors locals.

Només s'adquireix producte fresc fora de Catalunya o Espanya, quan la producció nacional és molt petita o inexistent.

Productes que vol el Client i que no estan a la venda on line

Si el Client vol un producte d'una marca concreta, però no surt enlloc, pot posar-se en contacte amb Biohorta Girona (biohorta@biohorta.cat) perquè li enviem la informació necessària.

Condicions per a encarregar productes càrnics

Si el client vol assegurar-se que li arribi el producte càrnic, les comandes s'han de fer abans de les 21:00h del diumenge, per poder sortir cap a destí el dimecres al matí, amb transport refrigerat.

Aquesta condició s'aplica al pollastre, el gall dindi, la vedella, el xai, i al porc.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. Finalitat de la web.

La finalitat de la web és informar als clients sobre els nostres serveis de comercialització de productes orgànics de qualitat. Tota la informació que conté la web es relativa a la darrera data d'actualització. En aquest sentit, es tracta d'una web informativa i no vinculant, doncs pot haver-hi actualitzacions posteriors.

2. Propietat intelectual.

Els drets de propietat intelectual de la web, el seu codi font, disseny, estructura de navegació, bases de dades i els diferents elements de contigut són titularitat de BIOHORTA GIRONA, a qui correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació. Tot això, sense prejudici dels difernts signes distintius que puguin aparèixer també a la web, la propietat intelectual i industrial de la qual correspongui a d'altres empreses.

La utilizació no autoritzada de la informació que conté la web, així com la lesió dels drets de Propietat Intelectual o Industrial de BIOHORTA GIRONA, donarà lloc a les responsabilitats legalmente establertes.

3. Condicions generals.

Aquestes condicions generals regulen l'accés i utilització del present lloc web, el qual es posa gratuitament a disposició dels usuaris d'Internet. L'accés al mateix implica la seva acceptació sense reserves.

4. Permisos.

S'autoriza la visualització, impresió i descàrrega parcial del contingut de la web només i exclusivament si concorren les següents condicions: 1) Que sigui compatible amb els objectius de la web. 2) Que es realitzi amb l'ànim exclusiu d'obtenir la informació continguda per a ús personal i privat. Es prohibeix expressament la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, comunicació pública, transformació o descompilació sense el consentiment exprés del seu titular.

5. Accés a la web.

Tant l'accés a aquesta web com l'ús que es pugui fer de la informació que conté la mateixa és responsabilitat exclusiva de qui ho fa. El titular no respondrà a cap conseqüència, dany ó prejudici que pugui derivar de l'esmentat accé o ús de la informació. El titular no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir ni dels possibles danys que es puguin causar al sistema informàtic de l'usuari (hardware i software), els fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqüència de la presència de virus a l'ordinador de l'usuari, utilitzat per a la connexió als serveis i continguts de la web, d'un mal funcionament del navegador o de l'us de versions no actualitzades del mateix.

El titular de la web no garantitza la inexistència d'errors a l'accés a la seva web, en el seu contingut, ni que aquesta estigui actualitzada, tot i que realitzará els esforços per a , en el seu cas, evitar-los, subsanar-los o actualizar-los.

6. Enllaços a d'altres webs.

El titular de la web no assumeix cap responsabilitat respecte a la informació continguda a les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir a través d'enllaços des de la present pàgina. La presència d'aquests enllaços té una finalitat informativa, i no constitueix en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir a la pàgina web de destí. En cas que el titular tingués coneixement efectiu que la activitat o la informació a la qual remeten aquests enllaços és il·lícita, constitutiva de delicte o que pot lesionar bens o drets de tercers susceptibles d'indemnització, actuará amb la diligència necessària per a suprimir o inutilitzar l'enllaç corresponent tant aviat com pugui.

7. LOPD - Ley Orgánica de Protección de Datos de Carácter Personal.

El titular de la web posa a disposició de l'usuari un formulari amb el qual pot fer-nos arribar consultes i comentaris, així com un correu electrònio per fer-nos arribar també els seus comentaris. L'usuari accepta expressament i autoritza a BIOHORTA GIRONA el tractament automatitzat de les dades personals que subministri voluntàriament, a través de formulari o correu electrònic, per a: 

- La gestió de les sol·licituds d'informació, compra o contractació que facin arribar clients o usuaris de la web.

- La gestió de la comunicació amb clients i usuaris de la web en general, atenent també les seves suggerències i impressions.

L'usuari consenteix que les dades que ens facilita, si és necessari, quedin incorporades als fitxers de BIOHORTA GIRONA, com a finalitat de gestió de clients, possibles clients o personal, en cada cas.

En qualsevol cas, l'usuari respondrá de la veracitat de los dades facilitades.

El titular guardarà les dades personals rebudes a través dels formularis o comptes de correu de la pàgina web en total secret, excepte el nom indicat com a remitene, garantitzant la seva confidencialitat, i adoptarà les mesures tècniques necessàries i adequades per a evitar qualsevol alteració, pèrdua, mal us, substracció o tractament i/o accés no autoritzats. Així mateix, aquestes dades no seran cedides ni es donarà accés en cap moment a terceres entitats, excepte en els casos autoritzats per la llei.

L'accés o us d'aquesta pàgina web per part de l'usuari implica el seu consentiment i acceptació de les condicions exposades en aquesta política de privacitat.

L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les seves dades en qualsevol moment davant BIOHORTA GIRONA enviant un email a biohorta@biohorta.cat, o per escrit a la direcció a dalt esmentada.

El titular no utilitza tècniques d' "spamming" i únicament tractarà les dades que l'usuari transmeti a través del correu electrònic habilitat a la web.

8. Enllaços d'hipertexte.

En els enllaços que es realitzin a la nostra pàgina web s'hauran de respectar escrupulosament els drets de propietat intelectual i industrial sobre la pàgina web i els continguts. No es permetran els enllaços quan aquests es realitzin de manera que el disseny de la nostra pàgina web quedi modificat i especialment, no es podran mantenir els "frames" de la pàgina web d'origen. Tampoc es permetran enllaços que puguin crear confusió a l'usuari sobre el titular de la pàgina web que es visita, per exemple mantenint la URL de la web original, o de manera que la web original s'aprofiti il·lícitament de la reputació, la inversió o els drets del titular.

9. Modificacions de la web i cancel·lació.

El titular es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la seva web o a la configuració i presentació de les mateixes. BIOHORTA GIRONA es reserva el dret a cancel·lar o denegar l'accés als continguts i serveis d'aquest “site” conforme a raons internes, sense necessitat d'avís previ.

10. Responsabilitats.

BIOHORTA GIRONA no es responsabilitza de qualsevol dany o prejudici derivat de circumstàncies de força major, como per exemple: error en les línies de comunicacions, defectes en el Hardware y Software dels usuaris, fallades a la xarxa d'internet (de connexió, a les pàgines enllaçades). No es garantitza que la pàgina web funcioni constantment, fiable i correctament, sense demores o interrupcions.

BIOHORTA GIRONA es reserva el dret a modificar la present política de privacitat amb l'objectiu d'adaptar-la a les possibles novetats legislatives, així com a les que es puguin derivar dels codis tipus existents en la matèria o per motius estratègics o corporatius. Tot això, sense prejudici de reclamar el consentiment necessari dels afectats per a realitzar els tractaments requerits, quan aquest consentiment no es consideri otorgat en funció dels termes de la present política de privacitat.

BIOHORTA GIRONA té com a objectiu principal garantitzar la privacitat i confidencialitat de les dades de caràcter personal dels usuaris, recaptats a través de qualsevol sistema que permeti la transmissió de dades, viatjant per canals raonablement segurs. Per tant, manifesta el seu compromís de compliment amb la legislació que en aquesta matèria estigui vigent en cada moment.

BIOHORTA GIRONA no es responsabilitza del mal us que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, essent responsabilitat exclussiva de la persona que hi accedeixi o els utilitzi. Tampoc assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que s'hi pugui accedir a través d'enllaços des de la web. BIOHORTA GIRONA no respón ni es fa càrrec de cap tipus de responsabilitat pels danys i prejudicis que es puguin relacionar amb el funcionament, disponibilitat i continuitat dels llocs enllaçats.

L'usuari es compromet a utilitzar la web de BIOHORTA GIRONA conforme al que s'estableix en aquesta Política de Privacitat i Condicions d'Us.

11. Cookies

La web de BIOHORTA GIRONA pot utilitzar cookies, petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari i que ens permeten conèixer la seva freqüència de visites, els continguts més seleccionats i els elements de seguretat que poden intervenir en el control d'accés a àrees restringides, així com la visualització de publicitat en funció de criteris predefinits per BIOHORTA GIRONA i que s'activen per cookies servides per l'esmentada entitat o per tercers que presten aquests serveis a compte de BIOHORTA GIRONA.

L'usuari té la opció d'impedir la generació de cookies, mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa navegador.

12. Fur aplicable

L'usuari accepta que la legislació aplicable i els Jutjats i Tribunals competents per a conèixer de les divergències derivades de la interpretació o aplicació d'aquest clausulat, són els espanyols. El titular es reserva el dret a realitzar els canvis que consideri necessaris en els termes i condicions establerts. les modificacions s'inclouran de forma destacada a la web.